WEBAPMACIBA.LV — SANITĀRAIS MINIMUMS TAGAD APGŪSTAMS ARĪ VIRTUĀLI

higiēnas prasībasPavāriem, pavāru palīgiem, trauku mazgātājiem, pārdevējiem, oficiantiem, apkalpotājiem un citiem pārtikas lauciņā strādājošajiem nepieciešama pārtikas higiēnas apmācības kursa apguve. Ērtā veidā to izdarīt piedāvā Webapmācība!

Sanitārais minimums vajadzīgs ikvienam, kurš darbojas pārtikas nozarē

Pārtikas higiēnas apmācība, kas tiek dēvēta terminā sanitārais minimums, jāapgūst ikvienai personai, kas strādā I līdz III kvalifikācijas amatā pārtikas nozarē. Bet ,lai sanitārais minimums tiktu apgūts vienkāršāk kā parasti, piesakieties šim pakalpojumam online, ko piedāvā mājas lapa Webapmācība!

Ja gribat strādāt darbā, kas saistīts ar pārtiku, jāzina higiēna un tās principi

Higiēna ir ļoti svarīgs aspekts ikviena uzņēmuma un indivīda dzīvē. Higiēna var tikt iedalīta dažādos tās veidos: personālā; veselības; personīgā; pārtikas higiēna. Pārtikas higiēna noteikti jāievēro jomās, kuras ikdienā saskaras ar pārtiku.

Pārtikas nozarē — pārtikas higiēna

Pārtikas higiēna jāzina un jāievēro, it īpaši jau gadījumos, kad runa iet par darbību ar pārtiku saistītās nozarēs — pārtikas tirdzniecībā dažāda veida tirdzniecības iestādēs, bāros, restorānos, utjpr. Šajos kursos apgūsiet teorētiskās zināšanas (produktu uzglabāšana, pasniegšana, sanitārie noteikumi utt.), kā arī sapratīsiet, kādā veidā pārtikas higiēna pielietojama reālajā dzīvē.

Restorānos, kafejnīcās un citās ar pārtiku saistītās iestādēs jāievēro minimālās higiēnas prasības

Darbojoties darba vietā, kas pakļauta Pārtikas un veterinārā dienesta kontrolēm, jāizprot minimālās higiēnas prasības . Izejot virtuālos kursus Webapmācībā, visi šie jautājumi un atbildes uz tiem jums taps saprotami. Minimālās higiēnas prasības turklāt ietverts arī likumdošanā, tāpēc zināt par šīm prasībām ir ne vien noderīgi, bet arī svarīgi.

Pārtikas uzraudzība — process, ar kuru jārēķinās

PVD ietvaros dibināts Pārtikas uzraudzības departaments, kura kompetencē ir pārtikas uzraudzība. Tā kā pārtikas aprite tiek sīki reglamentēta, ir svarīgi apzināties, kā tiek veikta pārtikas uzraudzība. Lai pārtikas uzraudzība jūsu darbošanos negatīvi neietekmētu, apmeklējiet Webapmācība piedāvāto apmācību.

Pārtikas uzraudzība, pārtikas higiēna un sanitārais minimums neradīs grūtības, ja uzsāksiet kursus Webapmaciba.lv!